+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Beheer Lascertificaat

Beheer Lascertificaat

Steeds vaker komen opdrachtgevers in aanraking met werkzaamheden die aan bepaalde keuringsvoorwaarden en normen moeten voldoen. Lassers dienen de juiste lascertificaten te bezitten om werkzaamheden te mogen uitvoeren. De Groot LPMW Lasinstituut is allround op het gebied van lascertificeringen. Het Lasinstituut leidt op, neemt kwalificatietesten af, verstrekt certificaten (via de keuringsinstanties) én verzorgt het beheer van lascertificaten. Bovendien kan het Lasinstituut helpen bij het oplossen van problematiek rondom het benodigde lascertificaat.

De Groot LPMW Lasinstituut beheert het grootste lasregistratiesysteem van Nederland via het portaal www.lascertificaat.nl. Hierin worden de kwalificaties en de geldigheidsduur van alle lascertificaten per lasser en per bedrijf automatisch bijgehouden.

Voordelen van www.lascertificaat.nl

  • Geen omkijken naar de geldigheidsdatum van de lascertificaten.
  • Geen extra kosten door het per ongeluk laten verlopen van certificaten.
  • Compleet overzicht van alle procedures / lascertificaten op naam van het bedrijf en medewerkers.
  • Aanzienlijk tijd- / kostenbesparing door vermindering van administratieve taken.
  • Alle functionaliteit via één portal.
  • Eenvoudig in gebruik vanaf elke werkplek.

Inschrijven voor www.lascertificaat.nl

Voor het gebruik van www.lascertificaat.nl sluit je een abonnement af. Hierna ontvang je inloggegevens voor één of meerdere gebruikers en krijg je een eigen account, zodat je inzicht krijgt in alle lasmethodekwalificaties en lasserkwalificaties van de organisatie, de namen van lassers met de lasprocessen die ze beheersen (met verloopdatum van de certificaten) en bedrijfsgegevens. De lascoördinator kan heel makkelijk zoeken op lasser, lasproces en laskwalificatie.

Je kunt hier terecht voor het aanvragen van een abonnement, maar ook om meer informatie op te vragen over het beheer van jouw lascertificaten. Natuurlijk kunt je ook contact opnemen met één van onze certificeringsdeskundigen via +31(0)88-6641788 of door een email te sturen naar info@lasinstituut.nl.

Lasdiploma halen

Wil jij leren MIG lassen, MAG lassen of BMBE lassen? Voor het behalen van de gewenste lasopleiding ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien kun je met www.lascertificaat.nl eenvoudig lascertificaten registreren en beheren. Schrijf jezelf daarom direct in bij De Groot LPMW Lasinstituut en ga aan de slag met het behalen van jouw lasdiploma!

Lascursus NIL

Waarom kiezen voor het Lasinstituut

✔ Hoog slagingspercentage
✔ NIL-erkend diploma
✔ Gestandaardiseerde werkstukken
✔ Extra veel praktijkles
✔ Goed lesmateriaal
✔ Instructeurs >20 jaar (praktijk)ervaring
✔ Overdag, ’s avonds en op zaterdag
✔ Meerdere vestigingen + op locatie

Contact

Wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via: 088-1344555 of per e-mail: info@lasinstituut.nl.