+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Hieronder een aantal foto’s van een kwalificatietraject bij een van onze Belgische klanten Jan de Nul, een prachtig bedrijf dat in 1938 werd opgericht. Jan De Nul Group is een van de grootste baggerorganisaties ter wereld. Daarnaast voeren ze landaanwinningswerken uit, leggen ze pijpleidingen in zee en houden ze zich bezig met scheepsberging en andere maritieme projecten.

 

Eerste gedeelte van het project was ondersteuning bij het behalen van de 12 lasmethode-kwalificaties volgens EN-ISO 15614-1 Level 2. Gedurende de maand december begeleiden wij bij het kwalificeren van hun medewerkers volgens EN-ISO 9606-1. Op basis van twaalf Lasmethode-kwalificaties dienen in totaal een slordige 90 lassers kwalificaties te worden afgenomen van 15 tot 50 mm staalsoorten S355 J2+N, S690QL en slijtvast staal (Dillidur 400V).

 

De eerste 30 proefstukken zijn inmiddels gelast, dus we liggen keurig op schema. Wij zijn er trots op om voor zo’n mooi bedrijf dit prachtige project te mogen uitvoeren! Dank aan de kundige en gedreven lassers van Jan de Nul!

ANDERE NIEUWS ITEMS

Wederom Topresultaat EWCP-B & S, 100% geslaagd!

Wederom Topresultaat EWCP-B & S, 100% geslaagd!

Vorige week ontvingen wij bericht vanuit het NIL dat de uitslagen van de EWCP-B&S inmiddels bekend zijn. Met gepaste trots mogen wij de onderstaande schitterende resultaten met jullie delen. Felicitaties voor onze uiterst gedreven kandidaten! Met opnieuw een 100%...

Gratis Workshop op 31 oktober in Utrecht

Gratis Workshop op 31 oktober in Utrecht

            In samenwerking met TiaT Europe bv verzorgt De Groot LPMW Lasinstituut een gratis workshop. Deze zomer deelden wij al het heugelijke nieuws dat we een nieuwe vestiging hebben geopend, ditmaal in Utrecht. Inmiddels is de school ingericht en klaar voor het...