+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Lascursus Barendrecht

Door de jaren heen hebben vele cursisten zich al ingeschreven voor een lascursus op onze locatie in Barendrecht. Wil je direct één van de lastechnieken onder de knie krijgen? Om jezelf aan te melden voor één van onze lasopleidingen, kun je terecht onder inschrijven. Een compleet overzicht van alle lascursussen vind je in de opleidingskalender. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door ons complete aanbod op lasgebied!

Waarom een lascursus bij De Groot LPMW Lasinstituut?

Voor zowel beginners als gevorderden bieden wij lasopleidingen op maat. Cursisten kiezen voor De Groot LPMW Lasinstituut als opleidings- en certificeringsinstituut vanwege de volgende kenmerken:

  • Hoog slagingspercentage;
  • NIL-erkend lasdiploma;
  • Ervaren lasinstructeurs.

Je kunt instromen op niveau 1 t/m 4. Ben je beginnende lasser? Dan start je eenvoudig op niveau 1. Heb je al wat meer ervaring in de gewenste lastechniek? Het is mogelijk om in te stromen op een hoger niveau. Om op het juiste lasniveau in te stromen, kun je jezelf inschrijven voor een proefles. Door middel van een proefles is het voor onze ervaren lasinstructeurs direct inzichtelijk op welk lasniveau je kunt instromen.

Belang van certificeren

Volgens norm EN-ISO 3834/EN 1090 dienen lassers een geldige lasserskwalificatie te hebben om te mogen lassen. Zodoende kan aangetoond worden dat benodigde lasvaardigheden aanwezig zijn. Wil jij aan je opdrachtgever laten zien dat je beschikt over lasvaardigheden? Lees dan gauw verder onder certificeren. Je vindt op deze pagina meer informatie omtrent lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties.

Meld je aan

Volg een lascursus in Barendrecht bij De Groot LPMW Lasinstituut. Schrijf jezelf direct in of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij informeren je graag omtrent onze lasopleidingen!

Lascursus NIL