+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Lascursus Culemborg

Van MIG lassen tot MAG lassen, een lascursus volgen doe je bij De Groot LPMW Lasinstituut in Culemborg. In de opleidingskalender vind je een compleet overzicht van al onze lasopleidingen en belangrijke data. Heb je vragen n.a.v. de aanboden lascursussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij worden beoordeeld met het cijfer 8,4!

De Groot LPMW Lasinstituut is door de jaren heen uitgegroeid tot dé lasopleider van Nederland. Cursisten kiezen voor ons opleidings- en certificeringsinstituut vanwege de volgende kenmerken:

  • Hoog slagingspercentage;
  • NIL-erkend lasdiploma;
  • Ervaren lasinstructeurs.

Bovendien laten wij graag aan je zien dat wij met je meedenken. Zo is het mogelijk om een praktijkles op een tijdstip naar keuze te volgen. Overdag, in de avond of in de uren; volg een lasopleiding naar wens op het moment dat het jou uitkomt!

Kennisbank

Als kenniscentrum bieden wij ontzettend veel informatie op lasgebied. Lassen is een schitterend vak en moet niet onderschat worden. De ene lastechniek is dan ook niet de ander. Om meer achtergrondinformatie op lasgebied te verkrijgen, kun je terecht in onze kennisbank. Je vindt op deze pagina meer informatie over onder andere lasprocessen, lasnormen en lastechnieken. Neem gerust een kijkje en verkrijg achtergrondinformatie op lasgebied!

Volg een lasopleiding bij De Groot LPMW Lasinstituut!

Schrijf jezelf direct in voor een lascursus bij De Groot LPMW Lasinstituut in Culemborg. Enige vragen kun je stellen via +31 (0)88-1344555 en info@lasinstituut.nl. Wij denken graag met je mee, zodat je lascursus conform jouw wensen kunt volgen. Om alvast kennis te maken met De Groot LPMW Lasinstituut, is het mogelijk om ons te volgen op Facebook.

Lascursus NIL