Selecteer een pagina

Lascursus Sliedrecht

Verkrijg een NIL-erkend diploma door het volgen van een lascursus bij De Groot LPMW Lasinstituut in Sliedrecht. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje onder opleidingskalender voor het totale aanbod aan lascursussen. Via inschrijven kun je jezelf direct aanmelden voor één van onze lasopleidingen. De Groot LPMW Lasinstituut: dé lasopleider van Nederland!

Verschillende niveaus lasopleidingen

Als lasopleidingsinstituut bieden wij onze handvaardigheidsopleidingen en kaderopleidingen aan op ieder gewenst niveau. Ben je minder ervaren? Geen probleem. Je kunt eenvoudig op niveau 1 instromen. Heb je al wat meer ervaring en denk je in te kunnen stromen op een hoger niveau? Het is mogelijk om kennis te maken met onze lascursussen door middel van een proefles. Voor ervaren lasspecialisten is het dan direct inzichtelijk op welk niveau je kunt instromen. Afhankelijk van de gewenste lasopleiding kun je bij ons in Sliedrecht terecht voor:

Uitgebreide kennisbank voor info over lassen

De Groot LPMW Lasinstituut is een opleidings- en certificeringsinstituut. Gevestigd op meerdere locaties in Nederland verzorgen wij lasopleidingen, certificeringstrajecten en workshops. Wil je alvast een beetje kennismaken met lassen? Neem dan gerust een kijkje in onze kennisbank. Op deze pagina vind je namelijk meer informatie omtrent lasprocessen, lasnormen en meer. Een echte aanrader voor ieder die een gespecialiseerde lasser wil worden!

Inschrijven

Overtuigd? Schrijf jezelf dan direct in bij De Groot LPMW Lasinstituut. Wil je meer informatie over één van onze lascursussen? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij laten graag aan je zien waarom De Groot LPMW Lasinstituut dé lasopleider van Nederland is!

Lascursus NIL

Waarom kiezen voor het Lasinstituut

✔ Hoog slagingspercentage
✔ NIL-erkend diploma
✔ Gestandaardiseerde werkstukken
✔ Extra veel praktijkles
✔ Goed lesmateriaal
✔ Instructeurs >20 jaar (praktijk)ervaring
✔ Overdag, ’s avonds en op zaterdag
✔ Meerdere vestigingen + op locatie

Contact

Wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via: 088-1344555 of per e-mail: info@lasinstituut.nl.