+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Lascursus

Lascursus

Het Lasinstituut biedt de mogelijkheid om een lascursus te volgen op ieder gewenst niveau. Wij bieden alle standaard NIL lasopleidingen, certificeringen en kaderopleidingen op ieder gewenst niveau.

Lascursus in de avond en het weekend

Het volgen van een lascursus naast jouw huidige baan is geen probleem. Wij geven de lascursussen namelijk ook in de avond en op zaterdag.

Lascursus voor iedereen

Welk niveau lasopleiding je ook nodig hebt, bij het Lasinstituut slaag je altijd. Het Lasinstituut is een NIL-erkend opleidingsinstituut. Je ontvangt daarom altijd een erkend diploma. Bij ons kun je terecht voor een lascursus in de volgende technieken:

 • Daarnaast bieden wij verschillende kaderopleidingen aan voor het doorontwikkelen van jouw lastechnische kennis.

  Lascursus op maat

  Een standaard lascursus voldoet niet altijd aan specifieke wensen. Het Lasinstituut biedt naast de reguliere lasopleidingen ook lascursussen op maat. Wij brengen samen de wensen in kaart en stellen een specifiek trainingsprogramma op.

  Lascursus op locatie

  Het is mogelijk om meerdere werknemers tegelijk een lascursus te laten volgen. Wij geven ook lascursussen op locatie.

  Lascertificeringen

  Om het vak als lasser uit te oefenen dien je over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. Er is steeds meer vraag naar gecertificeerde lassers. Gekwalificeerde lassers moeten iedere 2 jaar door verlenging van hun lasserskwalificatie aantonen dat zij nog steeds over voldoende vaardigheden bezitten. Onze lasopleidingen richten zich op het bijbrengen van gespecialiseerde kennis en vaardigheden én het behalen van de benodigde lasserskwalificaties.

  Meer weten?

  Neem dan contact met ons op via +31(0)88-1344555 of door een email te sturen naar info@lasinstituut.nl. Geef aan wat jouw wensen zijn en een van onze lasspecialisten of lascoördinatoren neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

  Locaties

  Algemene voorwaarden

  Lees hier onze algemene voorwaarden.

Lascursus NIL

Waarom kiezen voor het Lasinstituut

✔ Hoog slagingspercentage
✔ NIL-erkend diploma
✔ Gestandaardiseerde werkstukken
✔ Extra veel praktijkles
✔ Goed lesmateriaal
✔ Instructeurs >20 jaar (praktijk)ervaring
✔ Overdag, ’s avonds en op zaterdag
✔ Meerdere vestigingen + op locatie

Contact

Wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via: 088-1344555 of per e-mail: info@lasinstituut.nl.