Selecteer een pagina

Lasdiploma

Wil jij een lasdiploma halen en erkend lasser worden? Wil je jouw lascertificaat verlengen? Bij De Groot LPMW Lastinstituut kun je uitstekend terecht voor het behalen van jouw lasdiploma. Schrijf jezelf direct in voor één van onze lasopleidingen of neem contact met ons op voor meer informatie. Het Lasinstituut helpt graag bij het behalen van het gewenste NIL-erkende lasdiploma!

Lascertificaat voor NIL-lasopleiding

Wij bieden lasopleidingen aan op elk gewenst niveau. Ben je een beginnende lasser of heb je juist al wat meer ervaring? Als NIL-erkend opleidingsinstituut helpen wij je graag bij het behalen van jouw lascertificaat. Je kunt bij ons terecht voor:

Lascertificering

Het wordt steeds belangrijker dat lassers aan bepaalde keuringsvoorwaarden voldoen. Met een geldige lasserskwalificatie kun je aantonen dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Wil jij het gewenste lasdiploma behalen? Lees dan hier verder.

Lasdiploma halen op locatie

Je bent welkom bij De Groot LPMW Lasinstituut op locatie voor het volgen van lascursussen. Daarnaast is het ook mogelijk op een locatie naar wens lascursussen te volgen. Dit kan, indien gewenst, met meerdere lassers tegelijkertijd.

Verder zijn wij zeer flexibel naar onze lascursisten toe. Kun je onverhoopt een praktijkles niet volgen? Het is dan mogelijk om de praktijkles in te halen in de avonduren en in het weekend. Door gericht met onze lascursisten mee te denken, maken wij het mogelijk om op een leuke en interactieve manier het gewenste lasdiploma te halen!

Inschrijven bij De Groot LPMW Lasinstituut

Schrijf jezelf in bij De Groot LPMW Lasinstituut voor het behalen of verlengen van jouw lasdiploma! Voor meer informatie kun je terecht op www.lascertificaat.nl of contact met ons opnemen!

Lascursus NIL

Waarom kiezen voor het Lasinstituut

✔ Hoog slagingspercentage
✔ NIL-erkend diploma
✔ Gestandaardiseerde werkstukken
✔ Extra veel praktijkles
✔ Goed lesmateriaal
✔ Instructeurs >20 jaar (praktijk)ervaring
✔ Overdag, ’s avonds en op zaterdag
✔ Meerdere vestigingen + op locatie

Contact

Wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via: 088-1344555 of per e-mail: info@lasinstituut.nl.