+31(0)88-1344555 info@lasinstituut.nl

Lasinspectieopleidingen (VT-w1 en 2)

Visuele Lasinspectie

Vanuit wet- en regelgeving en volgens NEN-EN 1090 worden er binnen de lastechnische industrie steeds strengere eisen gesteld aan het verrichte laswerk. Om lasonvolkomenheden hierbij in een vroegtijdig stadium op te sporen, is een juiste visuele inspectie van essentieel belang. Het Lasinstituut is gespecialiseerd in het geven van lasinspectieopleidingen. Certificatie is op basis van de norm ISO 9712.

Theorie en praktijk

Waar andere opleidingsinstituten vooral veel nadruk leggen op de theorie besteden wij juist veel aandacht aan de praktijk. Daarvoor heet De Groot LPMW Lasinstituut speciale werkstukken laten ontwikkelen, voor iedereen gelijk. Daardoor komen alle lasfouten aan bod en kunnen de werkstukken gezamenlijk besproken worden. Bovendien zijn onze werkstukken heel licht van gewicht waardoor we flexibel zijn in het verzorgen van de opleiding.

VT-Opleidingen

De Groot LPMW Lasinstituut biedt opleidingen tot Visueel Lasinspecteur op twee deskundigheidsniveaus. De opleidingen staan onder auspiciën van DNV GL.

Visueel lasinspecteur level 1 – VT-w 1

Visueel lasinspecteur level 2 – VT-w 2

Waneer en waar?

Als een van de weinige opleidingsinstituten in Nederland kunt u kunt bij ons zowel overdag als ’s avonds de opleiding volgen. Kijk in de opleidingskalender voor de mogelijkheden.

 

Waarom kiezen voor het Lasinstituut

✔ Hoog slagingspercentage
✔ NIL-erkend diploma
✔ Gestandaardiseerde werkstukken
✔ Extra veel praktijkles
✔ Goed lesmateriaal
✔ Instructeurs met > 20 jaar (praktijk)ervaring
✔ Overdag, ’s avonds en op zaterdag
✔ Meerdere vestigingen + op locatie

Contact

Wilt u meer informatie? U kunt contact met ons opnemen op 088-1344555 of per e-mail via info@lasinstituut.nl.