+31(0)88-1344555 info@lasinstituut.nl

Geef je nu op voor de Lastestavond in Rotterdam of Sevenum!m!

Bent u opzoek naar een gedegen advies en wilt u weten op welk niveau u kunt instromen, bezoek dan onze lastestavond en laat u informeren over de mogelijkheden.

Tijdens een lastestavond, bieden wij u  de gelegenheid kennis te maken met diverse lasprocessen, testen wij het huidige niveau van u of uw medewerkers en is er  gelegenheid om met onze instructeurs te praten over verbeterpunten binnen uw organisatie. Vervolgens wordt er door ons een advies op maat samengesteld om uw laswerkzaamheden naar een hoger niveau te brengen.

De lastest start om 18.00 uur en duurt tot circa 21.00 uur. Vanaf 17.30 uur staat er een broodmaaltijd voor u klaar.

  • De deelnemer ontvangt na afloop een rapport met daarin een advies op maat
  • Onze adviseurs zullen dit rapport doornemen met de deelnemende organisatie, om samen de mogelijke vervolgstappen te inventariseren.
  • Kosten van de avond zijn € 125 per deelnemer waarvan OOM € 62,50 vergoedt. De factuur voor het volledige bedrag wordt door het cursusinstituut doorberekend aan het bedrijf. Het bedrijf declareert de bijdrage bij OOM.
  • Om 17:30 starten wij met een door ons verzorgde maaltijd, waarna we met het programma van start gaan.
  • De lastestavond duurt van 18:00 tot ongeveer 21:00 uur.

Locaties en Data:

Locatie : IPS (Industrial Products Sevenum), Deckersgoedtweg 2, 5975 RR Sevenum

Datum : Maandagavond 3 december

 

Locatie : TCR (Techniek College Rotterdam, samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine), RDM-kade 59, 3089JR Rotterdam (locatie Heijplaat)

Datum : Dinsdagavond 4 december