+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Lasopleiding Barendrecht

De Groot LPMW Lasinstituut is dé lasopleider van Nederland. Met locaties in o.a. Barendrecht, Sliedrecht en Rotterdam bieden wij een compleet aanbod aan lasopleidingen. Wil je vakbekwaam worden in één van de lastechnieken? Bekijk het aanbod onder opleidingskalander en schrijf jezelf direct in!

Mogelijkheden van De Groot LPMW Lasinstituut

Als opleidings- en certificeringsinstituut bieden wij een breed scala aan mogelijkheden op lasgebied. Zo kun je onder meer bij ons terecht voor:

Wil je een gecertificeerde lasser worden? Naast het volgen van lasopleidingen kun je ook bij ons terecht voor het behalen of verlengen van jouw lascertificering. Dit is belangrijk voor opdrachtgevers om aan te kunnen tonen dat je beschikt over de gewenste lasvaardigheden. Voor meer informatie omtrent lascertificeringen kun je terecht onder certificeren.

Achtergrondinformatie omtrent lassen

De Groot LPMW Lasinstituut heeft hedendaags al vele cursisten mogen laten kennismaken met lassen. Hier zijn wij zeer trots. Niet voor niets worden wij door onze klanten met een prachtige 8,4 beoordeeld! Om alvast kennis te maken met lassen, bijvoorbeeld wanneer je een beginnende lasser bent, nodigen wij je graag van harte uit om een kijkje te nemen in onze kennisbank. Op deze pagina vind je onder andere informatie over lasprocessen en lasnormen. Ideaal voor een eerste indruk omtrent lassen.

Aanmelden bij dé lasopleider van Nederland

Wil je een lasopleiding volgen in de omgeving van Barendrecht? Schrijf jezelf in bij De Groot LPMW Lasinstituut. Op onze locatie heten wij je van harte welkom om wegwijs te worden in één van de lastechnieken.

Wij houden geïnteresseerden graag op de hoogte van vakinformatie, workshops en mooie aanbiedingen. Ben je ook geïnteresseerd? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief!

Lascursus NIL