+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Lasopleiding Breda

Wil je een erkende lasopleiding volgen in Breda? Bij De Groot LPMW Lasinstituut kun je uitstekend terecht voor het volgen van een erkende NIL-lasopleiding. Schrijf jezelf direct in voor één van onze lasopleidingen. Heb je een vraag of wil je graag een lascursus conform jouw wensen laten samenstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kies voor De Groot LPMW Lasinstituut

Door de jaren heen hebben wij al vele lascursisten mogen begeleiden. Je kiest voor De Groot LPMW Lasinstituut vanwege de volgende kenmerken:

  • Hoog slagingspercentage;
  • NIL-erkend lasdiploma;
  • Ervaren lasinstructeurs.

Daarnaast bieden wij mogelijkheden om een lascursus te volgen op het door jouw gewenste tijdstip. Zo kun je een praktijkles volgen overdag, in de avonduren of in het weekend. Dit maakt De Groot LPMW Lasinstituut uitermate geschikt voor het volgen van een lasopleiding in de omgeving van Breda.

Vraag naar gecertificeerde lassers

Bij het uitvoeren van laswerkzaamheden is de kwaliteit leidend. De vraag naar gecertificeerde lassers wordt dan ook steeds groter bij opdrachtgevers. Om aan te kunnen tonen dat je een gecertificeerde lasser bent, is het behalen van een lascertificering noodzakelijk. Belangrijke lascertificeringen zijn lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties. Ben je geïnteresseerd in het behalen van diverse lascertificeringen? Neem dan een kijkje onder certificeren.

Opleidingskalender

De Groot LPMW Lasinstituut is dé lasleider van Nederland. Op meerdere locaties in Nederland kun je bij ons terecht voor het volgen van een lasopleiding. Van BMBE lassen tot MAG lassen en van Orbitaal lassen tot MIG lassen, wij bieden voor zowel beginners als gevorderden lasopleidingen op maat. Een totaaloverzicht van de mogelijkheden vind je in de opleidingskalender. Via inschrijven kun je jezelf direct aanmelden voor een van onze lasopleidingen. Alvast welkom bij De Groot LPMW Lasinstituut in Breda!

Lascursus NIL