+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Lasopleiding Culemborg

Je kan op locatie in Culemborg bij De Groot LPMW Lasinstituut terecht voor een diversiteit aan lasopleidingen. Onze lasspecialisten verzorgen op professionele wijze lascursussen voor zowel beginners als gevorderden. Ben je geïnteresseerd in het volgen van één van onze lasopleidingen? Neem dan voor meer informatie contact op of schrijf jezelf direct in. In korte tijd laten onze lasspecialisten jou op een professionele wijze kennismaken met lassen!

Dé specialist op lasgebied

De Groot LPMW Lasinstituut biedt handvaardigheidsopleidingen en kaderopleidingen op ieder gewenst niveau. Je kunt jezelf inschrijven voor diverse lasopleidingen:

Het is raadzaam om goed na te denken over het soort lasopleiding dat je wilt gaan volgen. Zo is de ene lasopleiding moeilijker dan de ander. Ook is het belangrijk om te kijken naar de gewenste toepassing. In welke branche ben je bijvoorbeeld werkzaam of dient het laswerk binnen plaats te vinden. Wil je passend advies? Zeker weten dat je jezelf inschrijft voor de juiste lasopleiding? Je kunt De Groot LPMW Lasinstituut contacteren via +31 (0)88-1344555 en info@lasinstituut.nl.

Een gecertificeerde lasser worden

Naast het volgen van diverse lasopleidingen kun je ook bij ons terecht voor het behalen of verlengen van jouw lascertificering. Wil je graag een gecertificeerde lasser worden? Om aan te tonen aan je opdrachtgever dat je beschikt over bepaalde lasvaardigheden, is een lascertificering noodzakelijk. Twee belangrijke lascertificeringen zijn lasserskwalificaties en lesmethodekwalificaties. Onder certificeren vind je alle informatie omtrent deze lascertificeringen.

Aanmelden

Wij verwelkomen je graag op onze locatie in Culemborg voor het volgen van een lasopleiding. Vragen? Stel ze! Onze lasinstructeurs helpen je graag!

Lascursus NIL