+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Lasopleiding Middelburg

In de provincie Zeeland heet De Groot LPMW Lasinstituut je van harte welkom voor het volgen van lascursussen. Op onze locatie in Middelburg verzorgen onze lasspecialisten diverse lasopleidingen. Geïnteresseerd? Schrijf jezelf dan in of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Zo is het voor ons mogelijk om een lasopleiding conform jouw wensen samen te stellen.

Voor elk gewenst niveau

Voor onze ervaren lasinstructeurs maakt het niet uit of je een beginner bent of al wat meer ervaring hebt. Zo kun je beginnen op niveau 1, maar ook instromen op niveau 4. Je kunt kiezen uit één van de volgende lasopleidingen:

Kies voor dé lasopleider van Nederland

De Groot LPMW Lasinstituut wordt door klanten beoordeeld met het prachtige cijfer 8,4. Hier zijn wij zeer trots op! Wil je een lasopleiding volgen in Zeeland? Je kiest voor De Groot LPMW Lasinstituut vanwege de volgende kenmerken: hoog slagingspercentage, NIL-erkend diploma én de mogelijkheid om de praktijkles overdag, in de avond of op zaterdag te volgen. Kortom: kies voor dé lasopleider van Nederland!

Vergroten van laskennis

Wij begrijpen dat een beginnende lasser graag zijn kennis vergroot omtrent lassen. Speciaal hiervoor hebben wij als opleidings- en certificeringsinstituut een kenniscentrum opgericht. Zo kun je in onze kennisbank terecht voor meer informatie omtrent lasprocessen, lasnormen en meer. Wil je kennismaken met belangrijke begrippen op lasgebied? Schroom dan niet om een kijkje te nemen!

Hebben wij je kunnen overtuigen om een lasleiding te volgen op onze locatie in Middelburg? Aarzel niet en schrijf je direct in. Bij enige vragen verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Het is dan mogelijk om je gericht te helpen.

Lascursus NIL