+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Lasopleiding Sevenum

Wil je in de provincie Limburg vakbekwaam in lassen worden? Schrijf jezelf dan direct in bij dé lasopleider van Nederland. Op locatie in Sevenum kun je uitstekend terecht voor het volgen van diverse lasopleidingen. Voor meer informatie omtrent onze lascursussen kun je contact opnemen. Wij denken graag mee, zodat je een lasopleiding kunt volgen die past bij jouw situatie.

Ontwikkel jezelf als lasser

Het vak Lastechniek is ontzettend breed en biedt tal van mogelijkheden om door te groeien. De Groot LPMW Lasinstituut is continu bezig met het herkennen van ontwikkelingen en mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in het volgen van een lasopleiding in de omgeving van Sevenum? Jezelf ontwikkelen als lasser brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Toename van productiviteit;
  • Vergroting van betrokkenheid en loyaliteit;
  • Verhoging van kennisniveau.

Alvast kennismaken met lassen

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreide kennis opgebouwd op het gebied van lassen. Deze kennis hebben wij onder meer gebundeld in onze kennisbank. Je vindt er bijvoorbeeld meer informatie omtrent lasprocessen en lasnormen. Neem gerust een kijkje om kennis op te doen op het gebied van lassen. Heb je nog andere vragen? Het is mogelijk om een gratis brochure aan te vragen. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om contact met ons op te nemen. Onze ervaren lasinstructeurs beantwoorden jouw vragen graag!

Inschrijven voor lasopleiding

Van BMBE lassen tot Autogeen lassen en van MIG lassen tot MAG lassen, een lasopleiding volgen doe je bij De Groot LPMW Lasinstituut. Schrijf jezelf direct in of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een lasopleiding conform jouw wensen te laten samenstellen!

Lascursus NIL