Selecteer een pagina

Lasopleiding Sliedrecht

Op onze locatie in Sliedrecht kun je uitstekend terecht voor diverse lasopleidingen. Via onze opleidingskalender verkrijg je een goede indruk van de mogelijkheden en kun je jezelf direct inschrijven. Heb je vragen? Onze lasspecialisten beantwoorden jouw vragen graag, zodat je een goede impressie van de mogelijkheden hebt.

Compleet aanbod aan lascursussen

De Groot LPMW Lasinstituut is een gerenommeerde lasopleider in Nederland. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht voor een compleet aanbod aan lasopleidingen in de omgeving van Sliedrecht:

Kennis is macht

Voor lassers is het belangrijk om op de hoogte te zijn van actuele normen en regelgeving. Door op de hoogte te zijn van ontwikkelingen, kun je gerichter naar oplossingen zoeken voor jouw product of dienstverlening. Wij geloven daarom sterk in het credo ‘kennis is macht’. Wil je graag jouw kennis op lasgebied verhogen? Een gecertificeerde lasser worden? Je kunt bij De Groot LPMW Lasinstituut terecht voor:

Een compleet overzicht van de lascertificeringen vind je onder certificeren. Neem gerust een kijkje en vergroot jouw kennis op lasgebied!

Schrijf jezelf in

Schrijf jezelf in en volg direct een lasopleiding bij De Groot LPMW Lasinstituut. Wil je liever een lascursus volledig op jouw werksituatie laten afstemmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Door gericht met je mee te denken, is het voor ons mogelijk om een specifiek trainingsprogramma voor jou op te stellen. Dit maakt De Groot LPMW Lasinstituut bij uitstek geschikt voor het volgen van een lasopleiding in de omgeving van Sliedrecht.

Lascursus NIL

Waarom kiezen voor het Lasinstituut

✔ Hoog slagingspercentage
✔ NIL-erkend diploma
✔ Gestandaardiseerde werkstukken
✔ Extra veel praktijkles
✔ Goed lesmateriaal
✔ Instructeurs >20 jaar (praktijk)ervaring
✔ Overdag, ’s avonds en op zaterdag
✔ Meerdere vestigingen + op locatie

Contact

Wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via: 088-1344555 of per e-mail: info@lasinstituut.nl.