Selecteer een pagina

Lasopleiding

Schrijf jezelf direct in voor een lasopleiding bij De Groot LPMW Lasinstituut en krijg de gewenste lastechnieken onder de knie! Je kunt bij ons terecht voor zowel handvaardigheidsopleidingen als kaderopleidingen op elk gewenst niveau. Van beginner tot gevorderde, het Lasinstituut is dé plek om jouw lasdiploma / lascertificaat te halen en/of te verlengen!

MIG lassen, MAG lassen, TIG lassen, BMBE lassen of Autogeen lassen

Vak Lastechniek is continu in beweging

Daarnaast kun je uitstekend bij ons terecht voor kaderopleidingen. Het volgen van kaderopleidingen is belangrijk om op de hoogte blijven van wijzigingen in normen, regelgeving, technieken of hogere eisen. Met een lascertificaat kun je laten zien dat je op de hoogte bent van de veranderde lastechniek. Het biedt jou als lasser dan ook zekerheid bij opdrachtgevers. Je vindt onder andere de volgende kaderopleidingen bij De Groot LPMW Lastinstituut: Meesterlasser (IWP) en Lasspecialist (IWS).

Wij kunnen aantonen dat wij continu kijken naar het vak Lastechniek. Zo is orbitaal lassen een relatief nieuw proces in de laswereld. Wil jij orbitaal lasser worden? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Lascursus op maat

Wij bieden NIL-lasopleidingen, lascertificeringen én kaderopleidingen aan op ieder gewenst niveau. Bovendien is het mogelijk om de praktijklessen in de avond en het weekend te volgen. Wil je liever een specifieke lascursus volgen? Een lascursus die volledig afgestemd is op jouw voorkeuren en wensen? Het is voor ons mogelijk om een lascursus met specifiek trainingsprogramma voor jou op te stellen. Voor meer informatie verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.

Volg direct een opleiding tot lasser!

Volg direct een lasopleiding bij De Groot LPMW en behaal jouw lascertificaat/lasdiploma! Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Een kleine impressie van het Lasinstituut kun je ook verkrijgen via onze reviews!

Lascursus NIL