+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Ontwikkelen

Ontwikkelen

Lassers zijn mensen die werken met passie voor hun vak. Het vak lastechniek is veelzijdig en biedt vandaag de dag legio aan mogelijkheden. Het is dan ook belangrijk dat lassers zich blijven ontwikkelen door zich te specialiseren of juist door te groeien naar kaderfuncties.

De Groot LPMW Lasinstituut speelt hier met haar aanbod op in door opleidingen aan te bieden die aansluiten bij de behoefte in de markt.

De ontwikkelingen in de lastechnische branche volgen elkaar in hoog tempo op. Het LPMW Lasinstituut is continu bezig met het herkennen van deze ontwikkelingen om deze vervolgens te implementeren in hun werkwijze. Onze branche heeft regelmatig te maken met nieuwe normen als gevolg van gewijzigde wet- en regelgeving. Bovendien spelen er regelmatig veranderingen op het gebied van kwaliteitseisen. Dit alles heeft invloed op uw manier van werken. De kennis die wij over bovenstaande onderwerpen opdoen, delen we graag met u.

Ontwikkeling zorgt voor motivatie en verbeterde prestaties

Ontwikkeling van vaardigheden is voor ieder mens belangrijk. Ontwikkeling zorgt voor betrokkenheid bij het vak en daardoor ook een betere motivatie van uw medewerkers. Daarnaast wordt het kennisniveau van de medewerker verhoogd. Door mensen te ontwikkelen zorg je dus voor betere kwaliteit en een betere motivatie van uw medewerkers. De verbeterde kwalificaties van uw medewerkers zorgt voor een stevige duurzame inzetbaarheid. Bovendien neemt de productiviteit en loyaliteit van uw medewerkers toe. Genoeg redenen om te kiezen voor de diensten van het LPMW Lasinstituut.

Opleidingen

Bij het LPMW Lasinstituut kun je terecht voor diverse diensten op het gebied van ontwikkeling. Zo kun je terecht voor diverse lastechnische praktijkopleidingen op verschillende niveaus. Daarnaast bieden wij verschillende kaderopleidingen aan voor het door ontwikkelen van uw lastechnisch geschoold personeel.

Maatwerk opleidingen

Een standaard opleiding voldoet niet altijd aan uw specifieke wensen en behoeften. Daarom kunt u bij het LPMW Lasinstituut ook terecht voor opleidingen op maat. Tijdens deze maatwerk opleidingen brengen we samen met u de wensen in kaart. Op basis hiervan stellen wij een specifiek trainingsprogramma op.

Certificering

Naast het bieden van opleidingen kunt u bij ons ook terecht voor verschillende diensten op het gebied van certificeringen. Zo bieden wij een compleet traject aan op het gebied van lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties.

Subsidiemogelijkheden

Door gebruik te maken van een van de bovengenoemde diensten kunt u in aanmerking komen voor een subsidieregeling onder andere van Stichting Oom.

Waarom kiezen voor het Lasinstituut

✔ Hoog slagingspercentage
✔ NIL-erkend diploma
✔ Gestandaardiseerde werkstukken
✔ Extra veel praktijkles
✔ Goed lesmateriaal
✔ Instructeurs >20 jaar (praktijk)ervaring
✔ Overdag, ’s avonds en op zaterdag
✔ Meerdere vestigingen + op locatie

Contact

Wilt u meer informatie? U kunt contact met ons opnemen op 088-1344555 of per e-mail via info@lasinstituut.nl.