+31 (0)88-1344555 info@lasinstituut.nl
Selecteer een pagina

Workshops

Workshop lassen

Bij De Groot LPMW Lasinstituut geloven wij sterk in het credo ‘kennis is macht’. Wanneer onze klanten beter op de hoogte zijn van wat er speelt op het gebied van bijvoorbeeld de actuele normen, kunnen wij samen gerichter zoeken naar oplossingen om jouw product of dienstverlening naar nieuwe hoogtes te brengen. Naast ons immer groeiend aanbod aan handvaardigheids- en kaderopleidingen gaan wij dit jaar daarom ook een aantal unieke workshops met betrekking tot lassen verzorgen.

Type workshops lassens

1/2 Daagse Workshop

1 Daagse Workshops

2 Daagse Workshop

Workshop lassen: schrijf jezelf direct in!

Tijdens deze workshops zullen specialisten uit de branche jou alles vertellen over bijvoorbeeld het opstellen van een lasmethodebeschrijving volgens EN‐EN‐ISO 15609‐1, het behalen van lasserskwalificaties volgens de NEN-EN-ISO 9606-1, lasmethodekwalificaties NEN-EN-ISO 15614-1 Level 1 & 2, AWS D.1.1/ D.1.6 of ASME IX Boiler en Pressure Vessel Code BPVC). Bekijk hieronder onze planning voor 2019. Wil je verzekerd zijn van een stoel? Schrijf je dan nu in via info@lasinstituut.nl of neem contact op via 088-1344555.

Wij houden onze klanten graag op de hoogte van ontwikkelen in de lastechniek. Meld je daarom aan voor onze nieuwsbrief. Zodoende ontvang je interessante vakinformatie, informatie over onze lasopleidingen en workshops én mooie aanbiedingen!

Lascursus NIL

Waarom kiezen voor het Lasinstituut

✔ Hoog slagingspercentage
✔ NIL-erkend diploma
✔ Gestandaardiseerde werkstukken
✔ Extra veel praktijkles
✔ Goed lesmateriaal
✔ Instructeurs >20 jaar (praktijk)ervaring
✔ Overdag, ’s avonds en op zaterdag
✔ Meerdere vestigingen + op locatie

Contact

Wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via: 088-1344555 of per e-mail: info@lasinstituut.nl.